пʼятниця, 22 липня 2016 11:10

Перед офіційною прем'єрою Kodiaq покажуть на велогонці "Тур де Франс"
4

Фото: autocentre.ua

Skoda Kodiaq візьме участь у фінальному етапі знаменитої велогонки "Тур де Франс".

Новий Skoda Kodiaq очолить пелотон легендарних гонщиків на Єлисейських Полях і доведе його до фінішну останнього етапу велогонки, який відбудеться 24 липня, повідомляє Автоцентр.

Skoda Kodiaq проходить активну підготовку до участі в заключному етапі Тур де Франс від Шантильї до Парижа. У новому вигляді автомобіль очолить пелотон гонщиків на ділянці від Єлисейських полів до фінішу спецділянки.

За кермом буде знаходитися знаменитий спортсмен – ірландський шосейний велогонщик Стефен Роче, переможець Тур де Франс 1987 року і амбасадор бренду Skoda.

Новий SUV постане у камуфляжній розмальовці з використанням білих, сірих та чорних кольорів. Червоні, сірі та чорні межі нового камуфляжу створені у відповідності з сучасним дизайнерським стилем марки і являють собою тривимірні елементи, розроблені спеціально для особливого зовнішнього вигляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Skoda опублікувала офіційні фото та відео кросовера Kodiaq

Близько 14 тисяч графічних елементів, нанесених на кузов, допомагають побачити обриси і характер нового SUV від Skoda. Четверо майстрів витратили 120 годин, щоб нанести на кузов нового Kodiaq близько 21 квадратного метра плівки.

Світова прем'єра нового SUV відбудеться 1 вересня в Берліні. Через кілька тижнів автомобіль також покажуть на Паризькому автосалоні. Зі Skoda Kodiaq чеський бренд планує посилити свою присутність в сегменті SUV.

Нагадаємо, Skoda жертвує Romster заради позашляховиків.

Зараз ви читаєте новину «Перед офіційною прем'єрою Kodiaq покажуть на велогонці "Тур де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути