четвер, 07 липня 2016 17:55

Skoda опублікувала офіційні фото та відео кросовера Kodiaq
5

Компанія Skoda опублікувала фотографії нового кросовера Kodiaq в камуфляжі.

Автомобіль назвали на честь острова Кодьяк, розташованого біля берегів Аляски, і однойменних ведмедів. Новий кросовер буде найбільшим на платформі MQB, повідомляє Комсомольская правда.

Перед запуском у виробництво і прем'єри на автосалоні в Парижі автомобіль побував на острові Кодьяк і знявся у фотосесії. Правда, комуфляж на перших знімках вирішили не знімати, аби зберегти інтригу до прем'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший SUV від Skoda отримає гібридну версію

Підбірка на головному сайті компанії демонструє кросовер в декількох середовищах. Ось він дереться кам'янистим схилом, а ось тут мчить асфальтом, як очманілий. Стверджують, що розтягнута платформа від Tiguan дозволить реалізувати як позашляхові функції, так і прийнятні динамічні характеристики.

Skoda Kodiaq почнуть продавати вже наступного року з трьома бензиновими двигунами TSI і двома дизельними агрегатами 2.0 TDI потужністю від 180 к. с. Для всіх моторів пропонуватимуть 6-ступеневу механіку або 7-ступеневий робот DSG. На топові машини можна замовити 6-ступеневий автомат з гідротрансформатором.

Нагадаємо, Skoda жертвує Romster заради позашляховиків.

Зараз ви читаєте новину «Skoda опублікувала офіційні фото та відео кросовера Kodiaq». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути