пʼятниця, 15 вересня 2017 12:10

Назвали дату презентації першого кросовера від Lamborghini

Компанія Lamborghini представить перший у своїй історії кросовер 4 грудня. Модель Urus презентують у штаб-квартирі італійської марки.

У компанії зазначили, що це авто боротиметься за звання найшвидшого серійного кросовера у світі. Спочатку автолюбителям буде доступна версія з 4-літровим, 8-циліндровим бензиновим двигуном. Під капотом кросовера буде 650 к. с. Через рік італійський автовиробник обіцяє випустити цю модель з гібридним двигуном.

Автор: Відкриті пошукові мережі
  У компанії обіцяють, що кросовер стане одним із найшвидших у світі
У компанії обіцяють, що кросовер стане одним із найшвидших у світі

Також глава Lamborghini Стефано Доменікалі підтвердив, що Lamborghini Urus отримає режими роботи електроніки для руху по льоду, снігу, камінню і піску, пише "Комерсант".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lamborghini всього лиш за $20 тис. продають на аукціоні

На першому тестуванні автівки фотошпигуни відзначили, що її дизайн майже не відрізнятиметься від концепту, представленого рік тому. В основі Lamborghini Urus лежить платформа MLB Evo, така сама, як на Audi Q7 і Bentley Bentayga.

2018-го Lamborghini планує випустити близько 1 тис. кросоверів. А ще через рік збільшити обсяг виробництва Urus до 3,5 тис. машин.

У музеї данського Орхуса відвідувачам дозволили поцарапати Lamborghini Gallardo за $160 тис. Акція пройшла в рамках виставки "Людина - не острів". Люди малювали сердечки, інші писали випадкові літери і цифри на капоті і з боків автомобіля. Знак Lamborghini здерли, а замість нього написали Skoda. "Все, що ви робите, кожна дія залишає слід у суспільстві", - каже куратор виставки.

Власник автомобіля обіцяє не перефарбовувати його, а їздити так.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату презентації першого кросовера від Lamborghini». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути