четвер, 06 жовтня 2016 17:08

На платформі Porsche Panamera побудують моделі Bentley і Audi

На платформі Porsche Panamera побудують моделі Bentley і Audi
Porsche

На платформі Porsche Panamera використовують для створення відразу декількох моделей. Серед них буде машина від Bentley.

Хетчбек Porsche побудований на повністю новій платформі MSB. А новий Porsche Cayenne матиме платформу MLB Evo, яку також використовують на Audi Q7 2016, повідомляє Автоцентр.

Платформу Panamera отримає новий Bentley Continental GT. Це дозволить зробити купе значно легше. Автомобіль збереже знайомі двигуни V8 і W12.

Найближчим часом з'явиться універсал Porsche Panamera Turismo. Але новиною стала розробка розкішного туристичного купе Porsche. Його позиціонують, як спадкоємця Porsche 928. Новинка буде використовувати V6 і V8, знайомі з Porsche Panamera 2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Porsche Panamera поставили на конвеєр

Третьою моделлю на платформі MSB стане купе Audi A9. Цей автомобіль завдовжки близько 5 м буде схожий на концепт-кар Audi Prologue. Очікується, що він складе конкуренцію Mercedes-Benz S-Class Coupe купе BMW 6 Series.

Нагадаємо, фотошпигуни зняли універсал Porsche Panamera.

Зараз ви читаєте новину «На платформі Porsche Panamera побудують моделі Bentley і Audi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути