середа, 29 травня 2013 16:36

На відкритті SІА-2013 виблискували нові KIA, Hyundai та Opel
30

SIA-2013
Фото: Фото: Володимир Мукан
SIA-2013
SIA-2013
SIA-2013
SIA-2013

Сьогодні відкрився Київський міжнародний автосалон SІА-2013. Він до 1 червня проходитиме у Міжнародному виставковому центрі неподалік столичного метро Лівобережна. Автосалон проводять у Києві 21 рік поспіль.

Цьогоріч на захід привезли 13 марок українського та іноземного виробництва. 9 із них покажуть свої оновлені та нові моделі. Більшість новинок буде корейського та китайського виробництва. Сьогодні пройде прем'єра нового бізнес-седана KIA Quoris, спортивного хетчбека KIA Pro_Cee'd. На стенді Hyundai покажуть нову модель Santa Fe Grand.

Німецький автовиробник Opel привіз на виставку новий чотиримісний кабріолет зі складним дахом Caskada. Також протягом виставки свої новинки покаже Chevrolet, Geely, MG і ГАЗ.

На вихідних біля виставкового центру пройде музичне шоу "Мюзік бокс драйв паті" та авто-мотоспортивне видовище від компанди "Реді ту рейс". Члени команди робитимуть показові виступи на мотоциклах та авто.

Цьогоріч на заході покажуть найкращі моделі 2013 року за версією конкурсу "Автомобіль року в Україні".

Серед них Citroen DS5, Range Rover, Nissan GT-R, Volkswagen Golf та інші, - каже Gazeta.ua директор Київського міжнародного автосалону SІА-2013 Ірина Антощенко. - Також відвідувачі зможуть ознайомитися із новинками ринку автосервісу, авто товарів та аксесуарів. Ця частина має значні масштаби і буде цікавою як для професіоналів автомобільної галузі, так і для пересічних автолюбителів. Тут будуть представлені нові товари із різних країн".

Вхід на виставку коштує 35 грн.

Зараз ви читаєте новину «На відкритті SІА-2013 виблискували нові KIA, Hyundai та Opel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути