середа, 10 жовтня 2012 15:53

Оголені дівчата посеред вантажівок - у Києві відкрився автосалон TIR 2012
16

Фото: Фото: Наталія Чубенко

З 10 по 12 жовтня в Києві проходить 8-й Міжнародний салон вантажних і комерційних автомобілів TIR 2012.

В експозиції автосалону 2012 року, який відкрився на території Міжнародного виставкового центру, представлено всі різноманіття комерційної автотехніки - від магістральних тягачів і фургонів до спецтехніки, автобусів та причепів різного призначення.

Зокрема, FIAT представив відразу 5 моделей популярних фургонів Doblo і Ducato різних модифікацій, а Volkswagen - весь ряд комерційних моделей. У пропозиції "Хюндай Мотор Україна" - 8 моделей вантажних автомобілів, а також кілька автобусів. Бренд Iveco представив фургони Iveco Daily, середні вантажівки Iveco Eurocargo, а також сідельні тягачі Iveco Stralis. ISUZU привіз широкий модельний ряд вантажних автомобілів на 1,5-5,5 т. "Рено-Україна" представить широку лінійку комерційних автомобілів: Master, Trafic, Kangoo, Kangoo Express, Logan Van, Logan Pick-up.

Центральне місце на стенді КАМАЗа зайняв модернізований магістральний бортовий автомобіль KAMAZ-5308. Також свої новинки показали й інші учасники автосалону - компанії MAN, Renault Trucks, КрАЗ, "Бориспільський автобус", "Український автобус".

Зараз ви читаєте новину «Оголені дівчата посеред вантажівок - у Києві відкрився автосалон TIR 2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути