понеділок, 04 липня 2016 18:42

На NewCarFest 2016 показали електромобілі та ретро-авто
18

Фото: Юрій Кардашевський

Цими вихідними у Києві пройшов фестиваль нових автомобілів NewCarFest 2016. Крім нових машин показали ретро-авто та електромобілі.

Серед старовинних автомобілів показали BMW 2000 оснащене 2-літровим двигуном на 85 к. с. Машина, яку показали на виставці, зійшла з конвеєра 1967 року.

Ще одне німецьке авто - Mercedes-Benz 280 SEL W108. Машина 1972 року випуску. Екземпляр, який показали на фестивалі, призначений для американського ринку. Машина оснащена 4,5-літровим мотором майже на 200 "коней". Обидва "німці" оснащені автоматичними коробками передач. Також серед ретро-машин був ГАЗ М20 "Победа" та 2 "Москвичі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві пройшла виставка електромобілів

На виставці презентували машини із електродвигунами. На NewCarFest можна було подивитися на електроверсії Ford Focus, Mercedes-Benz B-Class та Volkswagen Golf. Також на виставці експонували BMW i3. 2 моделі були доступні для тест-драйву. Це Nissan Leaf і Tesla Model S. Саме ці 2 моделі найширше представлені на українському ринку електромобілів. Інші моделі потрібно замовляти у дилерів. Офіційних імпортерів таких машин в Україні поки нема.

Нагадаємо, У Києві, у Національному комплексі "Експоцентр України" почався фестиваль нових автомобілів NewCarFest 2016.

Зараз ви читаєте новину «На NewCarFest 2016 показали електромобілі та ретро-авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути