четвер, 03 березня 2016 13:52

Mitsubishi привезла у Женеву концепт-кар та 3 оновлені моделі
5

Фото: Auto-Bild Romania

Компанія Mitsubishi, на Женевському автосалоні представила оновлену модель свого кросовера ASX, концепт eX та спецверсії Geoseek моделей L200 і ASX.

Прототип eX Concept від японського виробника, має намір в першу чергу показати напрям в дизайні майбутніх моделей компанії Mitsubishi, повідомляє Motor Mania.

Під капотом концепту встановили електродвигун здатний забезпечити моделі eX Concept автономію їзди на 400 км. Також японський автовиробник запропонував спеціальний пакет Geoseek для моделей Mitsubishi L200 і Mitsubishi ASX.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi офіційно представила свій найменший кросовер

Кузови моделей L200 і ASX отримали фірмову забарвлення в колір Solid Pearl Grey, а також ряд хромованих елементів. Вставки з хрому можна побачити в зоні протитуманних фар, колісних дисків, а також заднього спойлера.

Нагадаємо, На Женевському автосалоні компанія Citroen представила новий концепт-кар – E-Mehari в стилі Courreges. Концепт - результат спільної роботи французького будиноку моди Courreges та автовиробника Citroen.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi привезла у Женеву концепт-кар та 3 оновлені моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути