середа, 02 березня 2016 15:46

Audi офіційно представила свій найменший кросовер
6

Фото: Auto-Bild Romania

На Женевському автосалоні відбувся дебют компактного кросовера Audi Q2.

Над маленьким кросовером Q2 компанія Audi працювала 4 роки. Audi вдалось відстояти у концерну Fiat Chrysler назву "Q2". Про це повідомляє Автоцентр.

Якщо говорити про техніку, то машина побудована на модульній платформі MQB, що і модель A3. Габаритна довжина кросовера — 4190 мм (на 195 мм коротше моделі Audi Q3. Споряджена маса машини – 1205 кг. Дорожній просвіт — 200 мм

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi показала другий тізер компактного кросовера Q1

Базовим двигуном Audi Q2 стане трициліндровий 116-сильний бензиновий двигун об'ємом один літр. Крім того, кросовер будуть пропонувати з 1,4-літровим турбодвигуном. Топова версія буде розвивати 190 кінських сил. Дизельна лінійка включить 1,6-литоровый двигун потужністю 116 сил, а також дволітрові агрегати, що видають 150 або 190 сил. Трансмісії – шестиступінчаста "механіка" або "робот" S tronic з двома зчепленнями.

У стандартному оснащенні автомобіль буде передньопривідним, хоча як опція стане доступна і фірмова повнопривідна трансмісія Quattro. Першу партію машин – у кількості 5 тис штук з'явиться у дилерів вже нинішньої осені.

Нагадаємо, Компанія Audi опублікувала тізер, який анонсує появу нової моделі сімейства Q. Тоді не було відомо точно щодо назви. Було два варіанти: Q1 або Q2.

Зараз ви читаєте новину «Audi офіційно представила свій найменший кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути