пʼятниця, 24 жовтня 2014 13:30

McLaren показали салон суперкара P1 GTR
4

Британці представили фотографії салону суперкара McLaren P1 GTR, який на відміну від оригінальної моделі більше орієнтований на трек.

Відразу кидається в очі кермо, яке схоже на те, яке було встановлено на боліді 2008 McLaren MP4-23, який виграв чемпіонат Формули-1. Кермо має безліч кнопок і перемикачів, які дозволяють водієві здійснювати швидкий доступ до ключових систем без необхідності відривати руки від керма. Також відзначимо просунуті сидіння в стилі DTM з 6-точковими ременями.

Британська компанія анонсувала програму навчання водіїв McLaren P1 GTR, за допомогою якої всі охочі зможуть відточувати і оптимізувати свої навички водіння для отримання максимальної віддачі від автомобіля.

Нагадаємо, що суперкар має гібридну систему, що включає центрально розташований 3.8-літровий двигун V8 твін-турбо і електродвигун, в сумі видають 1000 к.с. (736 кВт). Автомобіль отримав безліч поліпшень, а також став трохи легшим. Вартість автомобіля становить 1.98 мільйона фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «McLaren показали салон суперкара P1 GTR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути