середа, 02 березня 2016 11:20

Maserati представила свій перший кросовер у Женеві
5

Фото: Автоцентр

На Женевському автосалоні відбувся дебют першого SUV в історії Maserati. Новий автомобіль назвали на честь теплого середземноморського вітру Levante.

Сила цього вітіру може миттєво змінюватися від легкого бризу до потужного шторму. Назва відображає характер першого SUV від Maserati. Новий Maserati Levante побудували на платформі Quattroporte і Ghibli. Про це повідомляє Автоцентр.

В інтер'єрі кросовера використали високоякісну шкіри та шовкові тканини від Ermenegildo Zegna. Їх спеціально створили на фабриці Zegna в Тріверо.

Відчуття простору в салоні автомобіля посилюється панорамним люком з електроприводом. А плавні лінії купе і забезпечують кращий показник аеродинамічного опору автомобіля в цьому класі всього 0,31. Завдяки низькому центру ваги автомобіль отримав хорошу керованість. Вага розподілена у співвідношенні 50%-50%. Автомобіль отримав механічний задній диференціал, що самоблокується.

Levante має 5 рівнів налаштування кліренсу і 6 різних функцій налаштування жорсткості. Можна вибрати налаштування як для комфортної і спокійної їзди, так і для більш спортивної.

Позашляховик пропонують із 3-літровим бензиновим двигуном V6 твін-турбо потужністю 350 л. с. або 430 к. с., або ж з 3-х літровим дизельним двигуном V6, потужністю 275 л. с. Обидва двигуни працюють в поєднанні з фірмовою інтелектуальною системою повного приводу Q4, яка миттєво розподіляє крутний момент між осями.

Силові агрегати при цьому працюють в парі з автоматичною 8-ступінчастою коробкою перемикання передач, зі вбудованою системою Start & Stop.

Кросовер Levante S (430 к. с.) розганяється до 100 км/год за 5,2 секунди, досягаючи при цьому максимальної швидкості в 264 км/год, витрачаючи при цьому 10,9 л/100 км в змішаному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche представив у Женеві дві новинки

У Levante (350 к. с.) розгін до сотні займає 6 секунд, а максимальна швидкість складає 251 км/ч, з витратою 10,7 л/100 км. в змішаному режимі. У свою чергу дизельний Levante (275 л. с.) має максимальну швидкість 230 км/год, а час на розгін до сотні становить лише 6,9 секунд, задовольнившись при цьому лише 7,2 л/100 км. в змішаному режимі.

Мультимедійна система Maserati Touch Control пропонує сенсорний екран з діагоналлю 8,4 ", який забезпечує легкий контроль і управління.

Перший SUV Maserati оснастили адаптивнимкруїз-контроль з функцією автоматичного Start Stop, попередження про лобовому зіткненні, автоматичною системою екстреного гальмування, системою попередження про схід зі смуги руху і багато інших функцій.

Крім яскравих новинок Levante S і дизельного Levante, на виставці в Женеві Maserati демонструє всю модельну лінійку, включає седани Ghibli і Quattroporte і моделі купе GranTurismo.

Зараз ви читаєте новину «Maserati представила свій перший кросовер у Женеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути