вівторок, 05 квітня 2016 10:00

Львів'яни добились українського інтерфейсу для автомобілів Mercedes

Львів'яни добились українського інтерфейсу для автомобілів Mercedes

Завдяки зверненням активістів, нова модель Mercedes-Benz Е-class отримає до інтерфейсу автомобіля українську мову.

"В ході спілкування з представниками бренду в Україні вдалося з'ясувати, що нова модель Е-класу постачається з україномовним меню. 10 років пройшло з часу першого мого звернення до них", - написав у Facebook Роман Матис, один з учасників спільноти "И так поймут!".

Перше звернення до представників компанії було ще в 2006 році. Крім цього, соцмережі представника Mercedes в Україні ведуть російською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попереднє замовлення нової моделі Tesla 3 побило всі рекорди

Раніше Романа Матиса в компанії переконували, що приділятимуть більше уваги наданню інформації про бренд Mercedes-Benz українською мовою.

Як написав Матис, на офіційному сайті Mercedes-Benz ще не оприлюднили офіційної інформації про український інтерфейс для Mercedes-Benz Е-class.

Нагадаємо, у кінці минулого року Volkswagen почав випускати авто з можливістю обрання україномовних текстів мультимедійних систем. "Українізація" відбулася завдяки громадському активісту Святославу Літинському, який домагався оснащення автомобілів концерну Volkswagen українською прошивкою через суд.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни добились українського інтерфейсу для автомобілів Mercedes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути