пʼятниця, 20 лютого 2015 17:37

Kia показала спецверсію хетчбека Сeed

Kia cee'd отримав версію GT Line, яка буде показана в наступному місяці в Женеві. Він додасть автомобілю ряд цікаві удосконалень.

Орієнтована вона на тих, кому подобається дизайн флагманського GT, але він не готовий доплачувати за продуктивність. Нагадаємо, що там використовується 1,6-літровий турбований бензиновий двигун з потужністю 204 к. с. Оновлений боді-кіт доповнюють 17-дюймові легкосплавні диски і світлодіодні денні ходові вогні. Салон також отримає ряд поліпшень, включаючи шкіряне кермо і алюмінієві педалі.

Лінійка двигунів Kia cee'd GT Line стандартна, і починається від трициліндрового 1,0-літрового турбірованного агрегату з 120 к. с. (88 кВт) та 172 Нм (127 фунт-фут) крутного моменту. Також Kia оновила 1,6-літровий дизель CRDi і тепер він замість128 к. с. (94 кВт) і 265 Нм (195 фунт-фут) пропонує 133 к. с. (98 кВт) та 285 Нм (210 фунт-фут). Двигуни можуть оснащуватися 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Kia обіцяє почати продаж cee'd GT Line в четвертому кварталі цього року.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Kia показала спецверсію хетчбека Сeed». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути