середа, 29 січня 2014 17:42

Канадська компанія Felino представила свій перший суперкар cB7 з фантастичним дизайном

Канадська компанія Felino, яка була заснована колишнім гонщиком Антуаном Бессетом, розповіла про свою першу модель.

Легкий суперкар з "вісімкою" від Corvette поки що носить статус прототипу, але в компанії розраховують запустити серійну версію під ім'ям cB7 вже до 2015-го.

Автомобіль примітний незвичайним дизайном, карбоновим кузовом і масою всього в 1135 кг разом з ідеальним розподілом ваги по осях.

Габаритна довжина двохдверки складе 4191 мм при 1930 мм ширини і 1143 мм висоти. Колісна база - 2451 мм. Крім того, cB7 отримає регульовану підвіску, високоефективні гальма з шести - і чотирьохпоршневими супортами та 355-міліметровими дисками, а також задній привід. Ну а в рух його буде приводити 6,2-літровий V8 потужністю 525 конячок, з'єднаний з 6-ступінчастою механікою.

Теоретичний список особливостей автомобіля поповниться карбоновими сидіннями з шеститочковими ременями безпеки, системою запису телеметрії, опціональними карбон-керамічними гальмами і секвентальною коробкою передач.

Попередній цінник на cB7 близько $100 000.
Зараз ви читаєте новину «Канадська компанія Felino представила свій перший суперкар cB7 з фантастичним дизайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути