четвер, 16 січня 2014 16:09

У Детройті показали суперкар Dodge SRT Viper в яскраво-зеленому кольорі
20

Компанія Dodge (підконтрольна італійської Fiat показала на автошоу в Детройті зелений SRT Viper.

Цей новий для "Доджа" колір отримав назву Stryker Green і буде пропонуватися нарівні з торішнім апельсиновим TA Orange і платиновим Matte Black кольорами.

Новий Viper SRT, крім усього іншого, можна доповнити новим тюнінг-пакетом Grand Touring. За офіційними даними, забарвлення кожного "Доджа" жовтими і зеленими пігментами займає вісім годин. Раніше машини пропонувалися в більш темному кольорі Snakeskin Green.

Що стосується набору опцій Grand Touring, то він частково отриманий від гоночної GTS-версії. Сидіння "прокачаних" Вайперів оздоблені шкірою наппа, регульована підвіска обзавелася амортизаторами фірми Bilstein, а системи контролю стійкості запропонують п'ять режимів роботи.

У США оновлений SRT Viper коштуватиме 103 тисячі доларів. Машину оснащують 8,4-літровим V-подібним двигуном з віддачею в 640 кінських сил і тягою до 815 Нм. Мотор агрегатируют механічною шестиступінчастою коробкою Tremec TR6060. Новий Viper, за даними компанії SRT, став на 50% "жорсткіше" попередньої моделі, а шасі машини налаштовували з урахуванням даних від фахівців, які працювали над гоночна версія Viper GTS-R. Красива машина, побільше яскравих авто на вулицях міст.
Зараз ви читаєте новину « У Детройті показали суперкар Dodge SRT Viper в яскраво-зеленому кольорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути