четвер, 02 жовтня 2014 11:54

Infiniti розсекретила розкішний концепт Q80 Inspiration
26

Компанія Infiniti на Паризькому автосалоні презентувала концепт Infiniti Q80 Inspiration, який представляє собою перший погляд на майбутній флагман люксової марки.

Більш ніж 5-метровий фастбек з футуристичним виглядом оснащений гібридною силовою установкою. Автомобіль стане серійним через 3-4 роки.

Зовнішність Q80 Inspiration навіяна концептом Essence і включає в себе виразні світлодіодні фари з малюнком, що нагадують крила, масивну решітку з хромованим оздобленням і панорамне скління даху, що робить автомобіль візуально легше. Внутрішній простір підкреслюється задніми дверима, що дають доступ до роздільного заднього ряду крісел.

Концепт приводиться в рух 3,0-літровим V6 і електромоторами, що видають в сумі 550 к.с. потужності і витрачають не більше 5,5 л на 100 км. Привід - задній, з підключенням повного. У Infiniti стверджують, що системи допомоги водієві, задіяні в Q80, дуже схожі на автопілот і дозволяють звести до мінімуму втручання в управління.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti розсекретила розкішний концепт Q80 Inspiration». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути