вівторок, 01 грудня 2015 12:57

Infiniti презентувала компактний кросовер QX30
8

Фото: Infiniti

На автосалоні в Лос-Анджелесі компанія Infiniti представила новий QX30 - найкомпактніший кросовер в лінійці японського виробника, повідомляє AutoNews.

Цю модель збиратимуть на заводі в Сандерленді в Англії. У жовтні там почалося будівництво першого заводу компанії на території Європи. Ціни на кросовер поки не оголошені.

Раніше представник марки заявив, що QX30 будуть продавати не дорожче, ніж Audi Q3. Продажі машини в Європі стартують 2016 року. Дизайн машини зберігся майже таким, як у концепта. Концепт раніше показали на автосалоні в Женеві. Кросовер отримав світлодіодні ліхтарі, масивний бампер, великі вихлопні труби, панорамний дах і широкі колісні арки. QX30 побудований на платформі MFA від Mercedes. Таку ж базу отримав хетчбек Q30.

Технічні характеристики новинки поки повністю не оголосили. Наразі відомо, що під капотом автомобіля будуть встановлювати 1,6-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 122 к.с. і 156 кінських сил. Також буде доступний 2,0-літровий бензиновий агрегат з віддачею 211 кінських сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спеціально для Китаю Skoda випустить новий позашляховик

У моторну гаму кросовера увійдуть і дизельні двигуни. Придбати машину можна буде з 1,5-літровим агрегатом з віддачею 109 кінських сил. Більш дорогі версії укомплектують 2,2-літровим дизельним двигуном потужністю 170 кінських сил.

Двигуни будуть працювати в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Також буде доступний 7-ступінчастий "робот" з подвійним зчепленням. QX30 буде конкурувати на ринку з Mercedes GLA, Audi Q3 і BMW X1.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti презентувала компактний кросовер QX30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути