вівторок, 23 квітня 2013 16:09

Hyundai готує седан для молодих сімей

Hyundai має намір поповнити свій модельний ряд черговим седаном. Він повинен зайняти порожню, на думку виробника, позицію між моделями Elantra і Sonata і буде вважатися в першу чергу сімейною машиною, але орієнтованої на досить молоді сім'ї.

Корейська компанія робить серйозну ставку на 20-30-річних покупців, які вже встигли обзавестися сім'єю. За допомогою седана, вихід якого передує концепт-кар Mistra, в Hyundai планують задовольняти саме їх потреби, причому першочерговим названа потреба вибору.

Прототип вийшов досить великим - його довжина перевищує 4,7 м, а ширина - 1,8 м. Таким чином, не дивлячись на передбачуване позиціонування на щабель нижче "Сонати", прототип практично дорівнює їй за габаритами.

Крім того, не можна не відзначити і схожу стилістику дизайну, однак, за заявами розробників, серійна версія Mistra може отримати іншу, більш ретельно опрацьовану зовнішність.

Своє ім'я концепт отримав на честь міста Містера, розташованого в південній Греції. На думку Hyundai, назва повинна символізувати благородство, красу і таємницю, але на китайському ринку серійний седан буде називатися Mingtu.

У цьому випадку виробник не поспішає заявляти про принципову орієнтованості суто на внутрішній ринок Піднебесної, так що, хоч концепт і розроблявся в Пекіні, є ймовірність появи Hyundai Mistra і в інших країнах.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai готує седан для молодих сімей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути