четвер, 28 березня 2013 12:24

Hyundai представила новий концепт преміального купе

На Сеулському автосалоні 2013 компанія Hyundai представила новий концепт преміального купе, який відображає майбутнє дорогих трьохдверних автомобілів компанії - "сучасний преміум".

Це дев'ятий концепт, розроблений у корейському R&D-центрі Hyundai. Сучасна інтерпретація задньопривідного спортивного купе з преміальним дизайном. Сучасний, що поєднує витончені деталі в кожному елементі дизайну. Двері формату "крила метелика" і незвичайне світло надають машині ще більший футуристичного вигляду.

Довгий кузов, що осів на задню вісь, підкреслює стрімкість і спортивний характер автомобіля. Довжина концепту становить 4695 мм, колісна база 2860 мм, висота 1340 мм, а ширина - 1 890 мм.

Під капотом у концепту трилітровий турбодизель потужністю 370 к.с. з восьмишвидкісною автоматичною трансмісією власного виробництва.

Як і екстер'єр, інтер'єр HND-9 передає ту ж концепцію сучасного преміального купе. Три ключові особливості дизайну інтер'єру: спіральна скульптура, елегантність і високотехнологічний інтерфейс. Водійське місце оформлене як кокпіт літака і відокремлене від пасажирського салону, що включає ще три місця.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai представила новий концепт преміального купе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути