четвер, 08 серпня 2013 09:57

Hyundai готує для Європи нову дешеву малолітражку

Компанія Hyundai уже у вересні на автосалоні у Франкфурті представить нове покоління малолітражки i10.

Корейці вирішили підігріти інтерес до новинки прем'єрою подовженої на 10 см версії для індійського ринку - i10 Grand. А екстер'єр цієї машини чітко демонструє, як буде виглядати найкомпактніший Hyundai для Європи.

Автор: Фото: motori.ua
 

Новий автомобіль виконаний у сучасному фірмовому стилі бренду і відрізняється виразною фронтальною оптикою і 2-ярусним облицюванням радіатора. Модель буде побудована на універсальній платформі Hyundai BA. Також стало відомо, що для нового хетчбека пропонуватиметься широкий список платних опцій, в який увійде охолоджуючий бардачок, парктроніки, сучасна мультимедійна система і навіть роздільний клімат-контроль.

Автор: Фото: motori.ua
 

Зазначимо, що індійський i10 Grand буде оснащуватися як повністю новим 1,1-літровим 3-циліндровим турбодизелем U2 (70 к. с.), так і добре відомим бензиновим мотором Kappa об'ємом 1,2 літра, який доступний як із "механікою", так і 4-діапазонним "автоматом".

Новий i10 для Європи будуть збирати на заводі Hyundai у Туреччині.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai готує для Європи нову дешеву малолітражку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути