вівторок, 27 січня 2015 16:11

Даішник переживе "реформу" за 2 тисячі доларів - житомирський сержант розповів про корупцію в ДАІ

Даішник переживе "реформу" за 2 тисячі доларів - житомирський сержант розповів про корупцію в ДАІ
Фото:espreso.tv

Житомирський активіст "Дорожнього контролю" Дмитро Кравчук опублікував на YouTube відео, на якому старший сержант міліції Борис Бояркін розповідає про корупційні схеми в Державтоінспекції.

"Зараз йде реформа ДАІ. Хочу вас засмутити. Я сподіваюся на заступника міністра, яка побачить цей ролик. В Житомирській області треба 2 тисяч доларів, щоб залишитися під реформу в ДАІ", - сказав Бояркін, пише Українська правда.

За його словами, інспектор кожен день повинен здавати своєму начальникові від 200 до 400 грн. Гроші передаються через магазин. Він зазначив, що інспектори, які стоять на стаціонарних постах здають набагато більше. Тих самих даішників, які не здають призначену суму, відправляють працювати на штрафмайданчики.

Борякін також повідомив, що даішникам надходять замовлення від начальника місцевого управління ДАІ на фальсифікацію протоколів.

МВС вже відреагували на це відео і мають намір створити комісію, яка займеться перевіркою інформації щодо корупції, яку оприлюднив житомирський даішник у мережі.

"Установлено, що людина на відео є колишнім інспектором ДПС відділу ДАІ по обслуговуванню м. Житомира старшим сержантом міліції Борисом Бояркіним. Цей громадянин був звільнений з органів внутрішніх справ наприкінці грудня 2014 року за систематичні прогули", - йдеться у повідомленні МВС.

Зараз ви читаєте новину «Даішник переживе "реформу" за 2 тисячі доларів - житомирський сержант розповів про корупцію в ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути