середа, 22 лютого 2017 12:45

Ford представив нове покоління унікального Expedition
5

Американський автовиробник оновив сімейний позашляховик. Розробники називають його найсучаснішим і потужнішим у своїй лінійці.

Expedition побудували на базі пікапа Ford F-150. Позашляховик нового покоління отримав посилену раму й алюмінієвий кузов. Довжиною сягає 5.63 м.

Салон Expedition може вмістити 8 пасажирів. Другий і третій ряд сидінь складаються автоматично - одним натиском кнопки, передає autocentre.

Ford Expedition 2018 став найпотужнішим у своїй серії. Його 3,5-літровий двигун EcoBoost потужністю 475 к.с. працює в парі з автоматичною 10-ступінчатою коробкою передач. Вона єдина у своєму класі перетворюють новий Expedition у найпотужніший автомобіль цієї серії в історії. Також позашляховик має інтелектуальну систему повного приводу Intelligent 4WD.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford випустив найшвидший автомобіль

Позашляховик оснастили 7-ма режимами руху: звичайний, спортивний, буксирування/перетягування, еко, трава/гравій/сніг, пісок та болото/вибоїни.

У новому Expedition встановили більше 40 функцій і технологій допомоги водієві і систем безпеки. Серед них: система кругового огляду, адаптивний круїз-контроль, автопаркувальник, система аварійного автогальмування, функція утримання в смузі, датчики сліпих зон і камера огляду на 360-градусів.

"Expedition - це стандарт для сімей, які люблять активний відпочинок і просто потребують великого і потужного позашляховика. Сучасні сім'ї прагнуть отримати ще більше смарт-технологій, які допоможуть їм подорожувати на значні відстані безпечніше, ефективніше і комфортніше", - розповів президент Ford у Північній та Південній Америці Джо Гінріхс.

Окрім цього, сімейний позашляховик обладнали п'ятнадцятьма підстаканниками, шістьма роз'ємами USB і чотирма розетками на 12-вольт.

У продажу новий Ford Expedition з'явиться восени цього року.

Автовиробник заявив, що у 2020 році відродить позашляховик Ford Bronco, який випускали в 1966-1996 роках.

Зараз ви читаєте новину «Ford представив нове покоління унікального Expedition». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути