четвер, 29 травня 2014 13:03

Дизайн суперкарів McLaren буде робити українець
16

До недавнього часу українець Максим Шкіндер працював над дизайном моделей Skoda (посаду дизайнера екстер'єрів під керівництвом Йозефа Кабана). Але відтепер Максим буде працювати в Лондоні, де йому належить малювати суперкар McLaren. .

Незадовго до від'їзду з Чехії колеги жартома стали називати Максима Шкіндера MaxLaren. Що ще цікаво, Шкиндеру навіть довелося відмовити "Ленд Роверу", який теж запрошував Максима.

Зазначимо, що сьогодні в дизайн-студії McLaren працює 10 осіб. Причому команда не поділяється на департаменти по інтер'єру та екстер'єру. Кожен дизайнер залучений у процес створення всіх елементів автомобіля і навіть лінійки фірмових аксесуарів.

"Саме усвідомлення того, що я дизайнер McLaren, надихає на роботу, - говорить Максим Шкіндер. - Це межа мрій, планка, вище якої мені складно що-небудь уявити. Іноді здається, що я потрапив сюди занадто рано, адже кращого місця для втілення футуристичних ідей не знаю".

Зараз ви читаєте новину «Дизайн суперкарів McLaren буде робити українець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути