четвер, 20 листопада 2014 18:57

Даішники-сепаратисти випускають підроблені техпаспорти

Даішники-сепаратисти випускають підроблені техпаспорти
Фото:vpoltave.info

Працівники ДАІ Донецької і Луганської областей, які перейшли на бік сепаратистів, випускають підроблені техпаспорта на оригінальних бланках.

Про це заявив начальник ДАІ Анатолій Сіренко. За його словами, підроблені бланки неможливо відрізнити на око від справжніх.

Все необхідне для виготовлення підроблених документів злочинцям дісталися після того, як українська ДАІ покинула міста. Однак сервера, де зберігаються дані щодо реєстрації автомобілів з областей, де проходить АТО, змогли врятувати. "У Луганську сервер вдалося вивезти частинами протягом тижня. А ось у Донецьку - зараз вже можна про це говорити - ми провели спецоперацію і буквально його вкрали", - говорить Сіренко.

Таким чином, крадений автомобіль з Донецької області, хоч і має на перший погляд необхідними документами, не витримає перевірки по базі ДАІ. Тому Сіренко закликав всіх, бажаючих придбати автомобіль, обов'язково робити перевірку в МРЕВ. Така процедура допоможе виключити можливість купівлі краденого авто.

Зараз ви читаєте новину «Даішники-сепаратисти випускають підроблені техпаспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути