пʼятниця, 28 листопада 2014 18:57

Британець викупив автомобільний номер за 800 тисяч доларів

На аукціоні з продажу автомобільних номерів, проведеному британським Агентством з ліцензування водіїв транспортних засобів, одна з табличок пішла з молотка за рекордні 518 тис. фунтів (близько 814 тис. доларів). Сама комбінація цифр, букв може здатися не такою вже цікавою - "25 O". Секрет у тому, що цей номер найкраще підходив для певної машини.

Покупцем виявився британський колекціонер автомобілів і власник дилерського центру Ferrari Джон Коллінс. Він нагледів номер "25 O" для колекційного авто Ferrari 250 SWB 1964 року випуску, яке раніше належало Еріку Клэптону. Приблизна вартість такої машини становить близько 16 млн доларів.

Щасливий покупець визнає, що ціна виявилася дещо вище очікувань (він розраховував заплатити за табличку не більше 300 тис. фунтів), але не вважає, що переплатив. "Я б віддав перевагу більш низьку ціну, скажімо так. Але якщо поставити номерний знак за півмільйона на деякі машини, можна підняти їх ціну та на мільйон", - каже власник, уточнюючи, що не збирається продавати Ferrari в осяжному майбутньому.

На цьому придбання британця не закінчилися. Він також купив номер "250 L" для Ferrari 250 Lusso 130 тис. фунтів (204 тис. доларів) і "500 FER", який обійшовся йому "всього" в 3000 фунтів (4 700 доларів).

 
Зараз ви читаєте новину «Британець викупив автомобільний номер за 800 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути