четвер, 06 листопада 2014 19:35

Британці презентували найдорожчу версію Range Rover
6

Спецпідрозділ Jaguar Land Rover з назвою Special Vehicle Operations (SVO) об'єднав зусилля з британською компанією Holland & Holland для створення нової спецверсії Range Rover, яка стала найдорожчим RR в історії.

Розробники закріпили за моделлю ще й звання найрозкішнішого Range Rover. За основу тут взята довгобазна версія позашляховика - зовні новинку виділяють лише темно-зелений колір (фірмовий колір Holland & Holland), особливі беджі і стилізована решітка радіатора, тоді як всередині куди цікавіше. По-перше, це два роздільних задніх сидіння (обидва - з електроприводом) з високою консоллю посередині і розкладними столиками. По-друге, це набір вставок зі спеціальною гравіюванням (поруч із селектором КПП і над бардачком).

Найцікавіше тут - в багажнику, де розташований ящик для зберігання зброї, оброблений такими ж деревом та шкірою, як і салон. Крім того, у відкидній кришці багажника є висувна секція, яка може допомогти перевзутися або виступити в ролі столика на пікніку.

Land Rover і Holland & Holland будуть випускати всього по 40 штук таких RR (з 339-сильним дизелем або бензиновою "вісімкою" потужністю 510 л. с.) в рік. Кожен обійдеться мінімум в €230 000.

Зараз ви читаєте новину «Британці презентували найдорожчу версію Range Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути