понеділок, 06 червня 2016 09:59

BMW випустить нову модель Gran Coupe 2

В інтернеті з'явилось рендерне зображення BMW Gran Coupe 2, яке випустять у 2018 році.

Баварський автовиробник випустить цю модель і в М-версії, повідомляє Autocar.

Автомобіль матиме задній привід та кузов типу купе та кабріолет. Колісна база становитиме 2690 мм, що майже на 150 мм менше, ніж у BMW 3-ї серії.

Автор: фото: autocar.co.uk
 

У моторну гаму повинні увійти трьох та чотирициліндрові турбодвигуни, які встановлюють на інші моделі Series 2. Топовий шестициліндровий 3-літровий двигун видаватиме 365 к. с. Ця силова установка буде доступна для моделі у 2019 році. Мотор працюватиме 6-ступеневою механікою та 7-діапазонним "автоматом".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: 5 краш-тестів автомобілів BMW

Автомобіль конкуруватиме із Audi RS3 та Mercedes-AMG CLA 45. Технічні характеристики BMW будуть схожими на конкурентів. Зокрема розгін від 0 до 100 км/год займатиме близько 4,5 сек. У динаміці баварське авто може поступатися Audi та Mercedes, оскільки BMW матиме більшу вагу.

Крім цього, BMW Gran Coupe 2 може отримати гібридну версію. 3-циліндровий 1,5-літровий турбомотор працюватиме із електродвигуном. Трансмісія - 8-ступеневий "автомат". Лише на електротязі новинка зможе проїхати 50 км.

Нагадаємо, німецька компанія BMW показала автомобілі швидкої допомоги та інших рятувальних служб на Європейській виставці аварійно-рятувальних авто.

Зараз ви читаєте новину «BMW випустить нову модель Gran Coupe 2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути