понеділок, 17 червня 2013 11:53

"АвтоВАЗ" розпочав тест-драйви нової Lada Kalina

"АвтоВАЗ" розпочав тест-драйви нової Lada Kalina
Фото: infocar.ua

"АвтоВАЗ" розпочав відвантаження дилерам машин Lada Kalina нового покоління, перші екземпляри призначені виключно для проведення тест-драйвів і демонстрації в шоу-румах.

Про це йдеться в прес-релізі концерну.

Продажі автомобіля почнуться лише після завершення внутрішньозаводської процедури схвалення реалізації. Нині нова Lada Kalina проходить щоденний тест AVES, тобто оцінку очима споживача. Продажі стартують не раніше 20 червня.

Першими в серійне виробництво відправляються хетчбеки з механічною коробкою передач, чия ціна очікується на рівні 408 тис. рублів (102,5 тис. грн). Ця ж машина з "автоматом" буде доступна за 445 тис. рублів (111,8 тис. грн). Запуск універсалів запланований на кінець червня. Подорожчання за кузов складе 7 тис. рублів (1,7 тис. грн).

У найближчі місяці російський автогігант планує приступити до випуску інших версій Lada Kalina другого покоління. Всього до 2014 року підприємство має намір виробити 70 тис. нових автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" розпочав тест-драйви нової Lada Kalina». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути