субота, 26 березня 2016 16:44

Audi R8 визнали "Кращим спортивним автомобілем року"

Audi R8 визнали "Кращим спортивним автомобілем року"

В рамках автосалону в Нью-Йорку німецька модель R8 від автовиробника Audi визнана "Кращим спортивним автомобілем року". R8 вже не перший раз стає переможцем конкурсу World Car Awards.

Церемонія нагородження пройшла в Нью-Йорку, а передували їй досить тривалі голосування і бурхливі обговорення серед журі. Цього року визначати кращих з кращих покликали 70 журналістів і експертів з провідних профільних видань з усього світу. У фінальному голосуванні Audi R8 "обійшов на віражі" такі моделі, як Range Rover Sport SVR, Honda Civic Type R, Chevrolet Camaro і Mercedes-C63 AMG Coupe.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський автовиробник показав рекламу Lada Vesta з сексуальним підтекстом

За всю історію конкурсу Audi R8 став найуспішнішою моделлю, найтитулованішим учасником. Раніше німецьким розробникам за створення R8 присуджували нагороду в номінації "Кращий дизайн" і двічі - як кращого спорткару року. Разом - чотири перемоги в різних номінаціях. Такими блискучими показниками не може похвалитися жодна інша модель.

Нагадаємо, в Нью-Йорку представлять оновлену Toyota GT 86.

Зараз ви читаєте новину «Audi R8 визнали "Кращим спортивним автомобілем року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути