Ексклюзиви
субота, 26 березня 2016 13:27

Російський автовиробник показав рекламу Lada Vesta з сексуальним підтекстом

Російський автовиробник показав рекламу Lada Vesta з сексуальним підтекстом

Рекламний партнер російського "Автовазу" представив рекламу автомобіля Lada Vesta з сексуальним підтекстом. Таким чином вони магаються змусити купувати авто вітчизняного виробництва.

Відео розміщено на YouTube-каналі компанії. Користувачі порталу пишуть, що реклама здатна швидше відштовхнути потенційних покупців, ніж залучити їх.

"Автоваз вирішив, що це їм не потрібно підвищувати якість і конкурентоспроможність, а покупцям потрібно закатати губу", - йдеться у коментарях до відео.

У відео дружина наливає чоловікові борщ, а той в процесі трапези заглядається на дівчину в нижній білизні, яку показують по телевізору. Розлючена дружина вириває у чоловіка миску і виливає борщ йому на голову. Рекламний слоган ролика — "Вистачить дивитися на чужих" — натякає на те, щоб російські споживачі переключилися з іноземних автомобілів на вітчизняні.

Нагадаємо, У Росії почалась рекламна війна через Lada Vesta. Автоконцерн розв'язав маркетингову війну з азіатськими виробниками автомобілів. На провокацію відповіли Hyundai, Nissan, Volkswagen, Audi та інші автогіганти. Представники світових брендів вказали на низьку якість продукції російського авто.

Зараз ви читаєте новину «Російський автовиробник показав рекламу Lada Vesta з сексуальним підтекстом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути