вівторок, 29 липня 2014 16:06

Американці презентували триколісний "спорткар" Polaris Slingshot
4

Американська компанія Polaris, що займається виробництвом квадроциклів, мотоциклів і снігоходів, представила триколісний автомобіль під назвою Slingshot. Модель, виконана в стилістиці спорткара KTM X-Bow, зможе скласти конкуренцію трициклам Morgan, Campagna і Epic.

Габаритна довжина новинки, побудована на сталевій рамі, становить 3800 міліметрів, ширина - 1960 міліметрів, висота - 1318 міліметрів, а розмір колісної бази і величина дорожнього просвіту досягають 2667 і 127 міліметрів відповідно. Маса - 782 кілограма.

В рух трицикл приводить 2,4-літровий бензиновий двигун GM Ecotec потужністю 173 кінські сили (225 Нм). Коробка передач - п'ятиступінчаста механічна. Крутний момент передається на задні колеса за допомогою ременя, посиленого вуглецевим волокном. Динамічні характеристики не повідомляються.

Модель обладнана ABS, системою стабілізації і трекшн-контролем. На даний момент для Polaris Slingshot доступні дві модифікації - базова і SL. Перша з них має 17-дюймові колісні диски спереду і 18-дюймовий ззаду, а друга - 18-дюймові спереду і 20-дюймові ззаду.

Кузов зроблений з полімерних матеріалів, сидіння обшиті непромокаючої тканиною, а на центральній консолі розташований 4,3-дюймовий екран мультимедійної системи з камерою заднього виду, шістьма динаміками, можливістю підключення зовнішніх пристроїв по Bluetooth і через USB-порт. Також у салоні передбачено три замикаються відділення для дрібниць.

В США ціни на Polaris Slingshot починаються від 19,9 тисячі доларів. Версія SL обійдеться в 23,9 тисячі доларів.

Зараз ви читаєте новину «Американці презентували триколісний "спорткар" Polaris Slingshot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути