четвер, 04 вересня 2014 12:50

Американці вибрали найкомфортніші автомобілі для собак

Американський сайт Autorader назвав кращі автомобілі для перевезення собак. У список потрапили позашляховики, універсали і мінівени, більшість з яких виявилися представниками японських і німецьких марок.

На думку фахівців, одним з основних критеріїв для комфортного перевезення собак є наявність великих задніх дверей, що дозволять їм легко забиратися в салон. Крім того, у машини повинен бути складаний другий ряд сидінь для комфортного розміщення та простоти очищення крісел від шерсті.

Автомобілю також необхідно мати просторий салон і кріплення для фіксації багажу або додаткове відділення для зберігання вантажу під підлогою. Також видання радить встановлювати перегородку між рядами, яка не дозволить тварині застрибнути в передню частину кабіни під час їзди.

У Autorader радять віддавати перевагу автомобілям з заднім клімат-контролем або люком, який забезпечить доступ свіжого повітря в салон і позбавить тварину від необхідності висовувати голову у вікно.

Кращі автомобілі для перевезення собак

 
Зараз ви читаєте новину «Американці вибрали найкомфортніші автомобілі для собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути