вівторок, 22 липня 2014 09:00

Американці вибрали кращі автомобілі для літніх водіїв

Американська компанія Consumer Reports назвала 10 моделей, які найкраще підійшли б літнім водіям. У список потрапили як нові машини, так і автомобілі, що з'явилися на ринку 10 років тому.

Фахівці відзначили, що водіям у віці найкраще підійдуть машини з великими кнопками в салоні, з позначеннями функцій, які добре читаються  і асферичними бічними дзеркалами. Бажано також, щоб автомобілі були обладнані електронними помічниками, включаючи камеру заднього виду парктроніки або систему стеження за "мертвими зонами".

При виборі моделей перевага віддавалася автомобілів, які отримали високі оцінки на власних тестах Consumer Reports. У рейтинг потрапили машини з хорошою оглядовістю, комфортним кріслом водія, а також з системою стабілізації в стандартному оснащенні.

Наприклад, Chevrolet Impala відзначили за хорошу шумоізоляцію і якість салону - по цим якостям, як стверджують експерти видання, модель може змагатися з преміальними седанами. У базове устаткування "Імпали" входять системи запобігання фронтальних зіткнень, стеження за  рядністі руху і "сліпими зонами".

Нарікання викликала лише недостатньо хороша оглядовість при русі заднім ходом. Крім того, поки немає достовірних даних про ступінь надійності моделі нинішнього покоління, яке з'явилося два роки тому.

 
Зараз ви читаєте новину «Американці вибрали кращі автомобілі для літніх водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути