середа, 05 лютого 2014 15:12

В Росії випустили свою Ferrari - Tagaz Aquila за 14 тисяч доларів
15

У Росії в продажу з'явився спорткар під назвою Tagaz Aquila. Автомобіль зроблений  на таганрозькому заводі ТаГАЗ.

Зовні спорткар нагадує кілька спортивних автомобілів відразу. Тут є щось від Ferrari, щось від Chevrolet Camaro і навіть щось від Porsche. Єдина його явна візуальна відмінність - наявність задніх дверей, тобто спорткар вийшов досить сімейним.

За технічними характеристиками новий автомобіль також вийшов ближче до універсалу, ніж до агресивного спорткару. Під капотом розташувався 1,6-літровий двигун потужністю 107 кінських сил. У комплекті йдуть легкосплавні диски, 5-ступінчаста механічна коробка передач, CD на 1 диск з MP3, AUX, шкіряна оббивка сидінь, ABS, гідропідсилювач керма, подушка безпеки водія, дистанційне відкриття бензобака і багажника та інші корисні додатки.

Шильдик спорткара нехарактерний для російських автомобілів - логотип виконаний у вигляді грізного орла і нагадує логотип Ferarri.

Для гордого звання спорткара технічні можливості автомобіля все-таки досить скромні і більше відповідають критеріям популярних міських седанів. Приміром,  1,6-літровий двигун  потужністю 107 кінських сил має Chevrolet Lacetti.

Вартість російського спорткару - 480 тисяч рублів (близько 108 тисяч гривень).
 
Зараз ви читаєте новину «В Росії випустили свою Ferrari - Tagaz Aquila за 14 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути