четвер, 21 серпня 2014 10:59

У собачому СПА-салоні роблять спеціальні ванни
10

Тепер вишуканим релаксом можуть насолоджуватися не тільки люди, але і їх чотириногі. У Бразилії відкрили СПА-салон для собак.

В асоціації домашніх тварин "Abinpet" запевняють, що купання домашнього улюбленця в пелюстках троянд - це не надмірність, а життєва необхідність. Спеціальний склад настоянки робить шерсть м'якшою, шовковистішою, а саму собаку спокійнішою (цьому сприяє збір спеціальних трав, що нормалізує нервову систему).

Після розпарювання тварину прополіскують, сушать, стрижуть. За бажанням клієнта вихованцеві можуть не тільки відшліфувати кігті, але і підфарбувати їх. Спеціальні собачі перукарі навіть фарбують шерсть частково або повністю в різні кольори, перетворюючи пса у справжнього денді.

На базі СПА-центрів працюють ветеринари, які можуть оглянути хвостатих клієнтів, призначити їм курс вітамінів чи правильне харчування.

Очевидці стверджують, що світова криза не вдарила по собачих салонах краси. Навпаки, чисельність клієнтів подібних закладів щодня зростає. Рівно як і перелік надаваних послуг.

Не поменшало відвідувачів і в розкішних готелях для домашніх улюбленців. Собачі готелі повні хвостатих постояльців, і з кожним днем з'являється все більше подібних закладів на радість любителям домашніх тварин.

Зараз ви читаєте новину «У собачому СПА-салоні роблять спеціальні ванни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути