пʼятниця, 10 червня 2011 16:53

Затримано сина мера Керчі, якого підозрюють в контрабанді золота

Затримано сина мера Керчі, якого підозрюють в контрабанді золота

У Криму затриманий екс-заступник начальника Головного управління МВС України в Криму - начальник міліції громадської безпеки Олег Осадчий, старший син мера Керчі

Про це сайту "Крим.Коментарі" повідомило джерело в СБУ Криму.

За його інформацією, Олег Олегович затриманий в рамках розслідування резонансної кримінальної справи про контрабанду до Криму 340 кг золота. "Коли він був начальником міліції Євпаторії, там був факт контрабанди золота: турки тягали золото. Він всю цю справу крил. Потім влаштувався заступником начальника Головного управління МВС України в Криму з питань громадської безпеки, але дах залишається. Людей затримують, там п?ять фігурантів у справі", - відзначило джерело.

Джерело також повідомило, що в кабінеті Осадчого-молодшого був проведений обшук. "У нього в главку в кабінеті був обшук, який проводили співробітники СБУ. Було вилучено 40 кг золота", - сказав він.

За його інформацією, саме з цим пов?язано зняття Осадчого з посади заступника начальника кримського главку міліції.

"Його виводять за штати, він якийсь час не працює, потім нібито йде на Миколаїв начальником міліції громадської безпеки", - сказав він.

Нагадаємо, син мера Керчі Олег Осадчий був звільнений з посади заступника начальника - начальника міліції громадської безпеки Головного управління МВС України в АРК в середині травня цього року. Замість нього посаду зайняв підполковник міліції Володимир Недільський. Йому була запропонована посада заступника начальника управління карного розшуку Криму, але він відмовився.

Нагадаємо, співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС України Криму спільно з прокуратурою АРК та співробітниками відділу прикордонної служби в Євпаторії затримали членів злочинної групи, які займалися контрабандним ввезенням на територію півострова ювелірних виробів.

У ході оперативно-розшукових заходів, проведених 7 квітня в Євпаторійському морському торговому порту, після проходження митного контролю були затримані члени екіпажу судна, що здійснював рейс з Туреччини, які приховали від митників контрабандний вантаж ювелірних виробів на загальну суму близько 60 млн. грн.

У ході обшуків, проведених на теплоході та в місцях проживання затриманих, було виявлено та вилучено ювелірні прикраси з золота загальною вагою близько 340 кг, а також значні суми грошей у національній та іноземній валюті.

Зараз ви читаєте новину «Затримано сина мера Керчі, якого підозрюють в контрабанді золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути