Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 12:50

Капітан міліції покалічив Чижмаря, бо той завадив йому одружитися

Капітан міліції покалічив Чижмаря, бо той завадив йому одружитися

Замовником замаху на заступника голови Київської обласної державної адміністрації Юрія Чижмаря виявився 31-річний капітан міліції територіального підрозділу міліції Головного управління у місті Києві.

Про це під час брифінгу розповів начальник Головного управління МВС України в Києві Олексій Крикун.

"Виконавцем став киянин Дмитро Котов. Затримали його в суботу 19 лютого. Під час обшуку його помешкання було виявлено кислоту, пістолет ТТ та бойові набої до нього. Чоловік у всьому зізнався. Наразі триває слідство. З'ясувалося, що грошей за замовлення він не отримував. Раніше затриманий вже мав проблеми з міліцією", - сказав він.

Замовника затримали у вівторок 22 лютого, його ім'я не розголошується. Він знаходиться в слідчому ізоляторі міста Києва. Через три доби суд буде вирішувати питання про його подальшу долю.

У відомстві зазначили, що ніяких політичних і професійних мотивів цей злочин не має.

Мотивом стала особиста неприязнь через жінку, якою виявилася 26-річна Олександра Пап.

"Співробітник міліції зустрічався з цією жінкою десь рік. В минулому році вирішили одружитися. Але склалося так, що Юрій Чижмарь - завадив, якщо можна так сказати. - наголосив Крикун. - От він і попросив свого знайомого налякати Юрія Чижмаря".

В результаті слідства буде вирішено міру покарання замовника і виконавця злочину. Обом загрожує позбавлення волі до 8 років.

Крикун наголосив, що буде звільнено керівництво Солом'янського районного управління, а також покарано заступників, які були кураторами цього районного управління.

Нагадаємо, 16 лютого Юрію Чижмарю плеснули в обличчя кислоту, коли він повертався з магазина. З 6% опіків обличчя другого-третього ступеня його забрали в Опіковий центр, дуже постраждали очі. Наразі його стан нормалізувався.

Зараз ви читаєте новину «Капітан міліції покалічив Чижмаря, бо той завадив йому одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути