Ексклюзиви
вівторок, 17 жовтня 2006 10:41

"Наша Україна" пішла в опозицію разом зі своїми міністрами

 

Фракція "Наша Україна" оголосила про перехід в опозицію. Її міністри виходять з уряду. Про це з трибуни Верховної Ради заявив Роман Безсмертний.

- 5 жовтня на своєму засіданні фракцією "Нашої України" було прийнято рішення про перехід в опозицію. Таке ж рішення прийнято всіма шістьма партіями, які входять до блоку та політради "Нашої України", - сказав він сьогодні під час виступу у парламенті.

- "Наша Україна" вийшла з переговорного процесу, "Наша Україна" в опозиції, наші міністри покидають уряд", - додав лідер фракції.

Таке рішення Безсмертний пояснив тим, що "останні 2 місяці ми стали свідками, як відбувається злом внутрішнього і зовнішнього курсу, який був підтриманий народом України під час виборів президента Віктора Ющенка".

Слова Безсмертного зустріли оплесками представники "Нашої України" і несхвальними вигуками представники коаліції.

На минулому тижні міністр сім"ї та молоді Юрій Павленко повідомив, що міністри, які ввійшли в Кабмін за квотами "Нашої України" та Президента, подадуть у відставку після завершення переговорів по формуванню широкої коаліції. Він наголосив, що рішення про відставку буде "лише колективним".

Нагадаємо, що за квотою від блоку "Наша Україна" в уряд Януковича були призначені міністри юстиції Роман Зварич, у справах сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко, охорона здоров"я Юрій Поляченко, культури і туризму Ігор Ліховий. Керівником Міністерства з питань надзвичайних ситуацій був Віктор Балога, який 15 вересня очолив Секретаріату президента.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко призначений в результаті консультацій між Президентом і прем"єром.

Квоту Президента складають міністр оборони - Анатолій Гриценко і міністр закордонних справ - Борис Тарасюк, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" пішла в опозицію разом зі своїми міністрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути