вівторок, 28 травня 2019 15:17

З'явилось відео й маніфест підлітка, який влаштував теракт у школі
5

Нові подробиці теракту в російській школі.
Фото: Апостроф
Нові подробиці теракту в російській школі.
Нові подробиці теракту в російській школі.
Нові подробиці теракту в російській школі.
Нові подробиці теракту в російській школі.

Школяр Данила Пулькін, який скоїв напад на школу №4 міста Вольська (Росія) заявив, що до таких страшних дій його підштовхнули суїцидальні думки, байдужість суспільства і погане ставлення матері.

"Батькам зовсім нецікава педагогіка. Вони створюють свій прототип, замість того, щоб зробити хорошу людину. Приділіть своїй дитині хоча б 30 хвилин, але ви плювати хотіли на проблеми дитини, навіть коли вона кричить про те, що хоче здохнути, Зверніть увагу на свою дитину! Вчіться на помилках своїх батьків, на проколах у вашому вихованні, а не створюйте такого ж прогнилого себе!" - пише хлопець у соціальній мережі.

Підліток нарікає на російську медицину та її радянські принципи. Розповідає, що в психлікарнях Росії пацієнтів не лікують, а знущаються, повідомляє Апостроф.

"Влаштовуйте заколот, беріть гранати, робіть "коктейлі Молотова" і робіть напади на мерії, на поліцейські машини. Час змінювати Росію та людей. Я у жодному випадку не пропагую вбивства, я, навпаки, проти цього. Взагалі спочатку хотів просто здохнути, але бидло було моєю останньою краплею. Табло мені зламаєте? А я вас вб'ю до хе*ам, виродки!" - написав Пулькін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік влаштував криваву різанину в парку

Нападник наводить приклад Владислава Рослякова, який 17 жовтня скоїв бійню в коледжі в Керчі.

"Я побачив, як це стривожило людей, як цей прецедент обговорювався, його вивчали, він міг висловити свої думки, але не став. А я стану і спробую щось змінити. Дякую, Владиславе, за ідею!" - заявив підліток.

Школяр вибачився перед людьми, які "вважали його хорошим".

"Мені соромно перед людьми, які щиро вважали мене хорошим, хочу вибачитися за вашу помилкову думку щодо мене. Але більша частина людей бачать у мен: вбивцю, бандита, наркомана, алкоголіка", - написав він.

Після нападу Пулькін спокійно вийшов на вулицю, дійшов до будинку і навіть встиг посидіти за комп'ютером – моніторив, що пишуть про нього в мережі. Підліток опублікував відео, записане вже після скоєного. Удома його знайшла поліція – майже за годину після злочину.

У Росії 7-класник напав на 12-річну дівчинку й кинув до школи "коктейль Молотова". Інцидент стався в школі №4 міста Вольська. Школяр прийшов на іспит із математики з рюкзаком, в якому лежала холодна зброя.

Зараз ви читаєте новину «З'явилось відео й маніфест підлітка, який влаштував теракт у школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути