понеділок, 26 листопада 2018 07:36

З'явилась реакція Трампа на події у Керченській протоці

З'явилась реакція Трампа на події у Керченській протоці
На твіт Трампа відреагував Річард Хаас, президент неурядової американської організації "Рада з міжнародних відносин" . Фото:cdn3.img.ria.ru

Президент США оприлюднив свою реакцію на події біля узбережжя окупованого Криму.

Матеріал, пов'язаний з атакою російських прикордонників на кораблі ВМС України у Керченській протоці опублікувало британське видання The Guardian.

Британський журналіст Патрік Грінфілд написав матеріал про атаку росіян на кораблі українського флоту, які намагалися пройти Керченську протоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Європарламенті відреагували на агресію РФ в Азовському морі

Автор тексту відзначив реакцію 45-го президента Сполучених Штатів, який на власному акаунті у Twitter написав повідомлення про те, що:

"Європа повинна заплатити свою справедливу частку для військового захисту. Європейський Союз багато років користується перевагами від нас у торгівлі, і тоді вони не відповідають своїм військовим зобов'язанням в рамках НАТО. Речі повинні швидко змінюватися!".

Варто зазначити, що реакції на момент даної публікації немає від відомств Сполучених Штатів, зокрема на акаунті Держдепу присутні твіти, пов'язані з річницею терактів в індійському Мумбаї.
На твіт Трампа відреагував Річард Хаас, президент неурядової американської організації "Рада з міжнародних відносин" ("Council on Foreign Relations"), який зазначив у дописі:

"Час може бути не все, але цього може бути багато... Подібні заяви виглядають невдало на фоні чергових військових акції Росії проти України, що сигналізують Путіну про відсутність реакції з розділеного Заходу".

Затримані українські кораблі доставлять в Керченський порт.У Москві завели кримінальну справу "за фактом порушення російського державного кордону".

Зараз ви читаєте новину «З'явилась реакція Трампа на події у Керченській протоці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути