Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2020 05:51

Зварив на кухні і випив - Навальний відповів на слова Путіна про можливе самоотруєння

Зварив на кухні і випив - Навальний відповів на слова Путіна про можливе самоотруєння
Навальний відповів Путіну. Фото: Медуза

Російський опозиціонер Олексій Навальний відповів на слова російського президента Володимира Путіна про те, що політик "міг сам проковтнути цю отруту".

"Хороша версія. Вважаю, що заслуговує найпильнішого вивчення. Зварив на кухні "Новачок". Тихо сьорбнув з фляжки в літаку. Впав в кому. До цього домовився з дружиною, друзями і колегами, що, якщо МОЗ наполягатиме, щоб мене відвезли лікувати в Німеччину, вони ні в якому разі не дозволяли це зробити. Померти в омської лікарні і опинитися в омському морзі, де встановили б причину смерті "пожив досить", - ось кінцева мета мого хитрого плану", - він написав в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

"Владимир Путин сообщил французскому коллеге: "Навальный мог сам проглотить этот яд". Хорошая версия. Считаю, что заслуживает самого пристального изучения. Сварил на кухне "Новичок". Тихо отхлебнул из фляжки в самолете. Впал в кому. До этого договорился с женой, друзьями и коллегами, что, если Минздрав будет настаивать, чтоб меня увезли лечить в Германию, они ни в коем случае не позволяли это сделать. Помереть в омской больнице и оказаться в омском морге, где установили бы причину смерти "пожил достаточно", - вот конечная цель моего хитрого плана. Но Путин меня переиграл. Его просто так не проведёшь. В итоге я, как дурак, пролежал в коме 18 дней, но своего не добился. Провокация не удалась!

Допис, поширений Алексей Навальный (@navalny)

"Але Путін мене переграв. Його просто так не проведеш. В результаті я, як дурень, пролежав у комі 18 днів, але свого не добився. Провокація не вдалася!", - іронічно додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін в ООН вимагав відмінити санкції по всій планеті

Депутати Європарламенту пропонують заморозити європейські рахунки фігурантів розслідування отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Парламентарії наполягають на тому, щоб країни Європейського Союзу якомога скоріше розширили діючі санкції щодо Росії.

Зараз ви читаєте новину «Зварив на кухні і випив - Навальний відповів на слова Путіна про можливе самоотруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути