середа, 23 листопада 2016 13:24

Жінка з двома кулями всередині народила здорову дитину

Жінка з двома кулями всередині народила здорову дитину

27-річна Сушила Кумар з індійського штату Хар'яна народила здорового хлопчика після замаху на її життя на 9-му місяці вагітності, пише The Sun. Зловмисники вломилися в дім постраждалої у ніч на 19 листопада. Застрелили її чоловіка, 27-річного Прадіпа Кумара, та його батьків. Вижила тільки Сушила. Бандити випустили в неї три кулі. Одна поранила руку, інші застрягли в шиї та підшлунковій.

Сусіди дочекалися від'їзду нападників і терміново доставили дівчину до лікарні. Щоб врятувати матір і дитину, лікарі зробили кесарів розтин. Народився здоровий хлопчик вагою 2,2 кг. Немовля перебуває у відділенні інтенсивної терапії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Собчак показав її перше відео з новонародженим сином

Поліція вважає злочин так званим убивством честі. Підозрюють, що його скоїв брат Сушили за підтримки родичів.

Сушила і Прадіп одружилися 4 роки тому. Батьки нареченої були проти: вона належала до вищої касти, а він — до однієї з нижчих, "недоторканних". У патріархальних районах Індії такий шлюб вважають великою ганьбою і порушенням звичаїв. Щоб уникнути осуду, подружжя переїхало до іншого села. Коли дізналися про вагітність, повернулися. Жили у батьків Прадіпа.

Родичі дружини здійснили злочин, аби врятувати свою репутацію, вважають правоохоронці. 2011 року Верховний суд Індії постановив карати за "вбивства честі" стратою. Проте багато індійців дотримуються консервативної моралі та прикривають злочинців.

Раніше вагітна жінка забула однорічного сина на пероні.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з двома кулями всередині народила здорову дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути