середа, 28 лютого 2018 15:50

Жінка втекла з весілля, коли побачила лисіючого нареченого

Жінка відмовилася виходити заміж за чоловіка, коли побачила його лисину. Доктор Раві Кумар подолав майже 1 тис. км з Нью Делі до села Сагуулі в Біхарі, для того щоб одружитися на дівчині, яку ніколи не бачив.

Його сім'я організувала весілля на рік вперед після того, як батько дівчини тричі гостював у їхньому домі, повідомляє Dainik Bhaskar.

Більша частина весілля минула, як і було заплановано - з радісними гостями та чудесною атмосферою. Пара навіть здійснила обмін ритуальними вінками. Однак інцидент стався тоді, коли процесія перейшла у весільний павільйон для обміну обітницями.

Автор: bhaskar.com
  Раві Кумар одружився з дівчиною на ім'я Неха через два дні після того, як попередня наречена покинула його біля вівтаря
Раві Кумар одружився з дівчиною на ім'я Неха через два дні після того, як попередня наречена покинула його біля вівтаря

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жизель Бундхен показала невідоме фото з власного весілля

Наречений зняв урочистий головний убір. Молода жінка була настільки шокована перспективою стати дружиною лисіючого нейрохірурга, що відразу відмовила йому. Сім'ї молодят, як і гості, не розуміли, що відбувається. Ніякі слова не могли переконати її змінити свою думку.

Доктор Кумар, подолавши таку відстань у пошуках нареченої, вирішив за будь-яку ціну повернутись додому одруженим чоловіком. Його сім'я звернулася до місцевої сільської ради за допомогою. Як альтернативу, запропонували одружитися з дочкою бідного продавця овочів.

Через два дні після трагічно скасованого весілля, доктор Кумар одружився з місцевою дівчиною у храмі Рам'янкі. На весільних фото, щасливий наречений посміхається, приймаючи вітання, але наречена спантеличена раптовим весіллям.

Подружжя з індійського штату Одіші підірвалося, коли вибухнув подарунок, який вони отримало на весілля. Чоловік загинув. Його дружина отримала серйозні поранення, повідомляє NDTV.
Зараз ви читаєте новину «Жінка втекла з весілля, коли побачила лисіючого нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути