понеділок, 04 вересня 2023 13:19

Дружина улюбленого сина королеви розкрила останні слова Єлизавети ІІ

Дружина улюбленого сина королеви розкрила останні слова Єлизавети ІІ
Стали відомі останні слова королеви Єлизавети II герцогині Йоркській. Фото: eastnews.ua

Письменниця, меценатка, кінопродюсерка і телеведуча 63-річна Сара Фергюсон розкрила останні слова, які королева Єлизавета II сказала їй перед смертю.

8 вересня виповниться рік відтоді, як померла королева Єлизавета II. Про її останні слова герцогиня Йоркська повідомила під час подкасту "Чайні розмови з герцогинею та Сарою". Ексдружина улюбленого сина королеви принца Ендрю розповідала про свою боротьбу з раком молочної залози.

"Цей досвід спонукав мене бути собою. І це саме те, чого вимагала Єлизавета ІІ. Це останнє, що мені сказала королева: "просто будь собою, Саро". Вона так дратувалася, коли я була не собою. Але зараз я справжня, і мені вельми пощастило, що я можу бути собою", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронацію Карла ІІІ дивилося на третину менше людей, ніж похорон Єлизавети II

Водночас незрозуміло, коли саме монархиня сказала ці слова ексневістці.

Сара Фергюсон вийшла заміж за улюбленого сина королеви Єлизавети ІІ 23 липня 1986 року. Церемонія їхнього вінчання відбулася у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Після весілля принц Ендрю отримав від Єлизавети II титул герцога Йоркського, а Сара стала герцогинею Йоркською. У шлюбі у пари народилися дві доньки: принцеса Беатріс і Євгенія Йоркські. Шлюб Сари та Ендрю тривав 10 років.

Сара Фергюсон, яка втратила свій титул герцогині Йоркської після розлучення, лишилася з принцом Ендрю у дружніх стосунках. Ні він, ні вона після розлучення більше не одружувалися. Попри розлучення, пара живе разом у Роял Лодж, що розташований на території королівських маєтків у Віндзорі.

У Великій Британії представили перші банкноти з портретом короля Карла III.

Портрет стане єдиною зміною в існуючому дизайні банкнот номіналом 5, 10, 20 та 50 фунтів стерлінгів, які введуть в обіг із середини 2024 року. Існуючі банкноти з портретом Єлизавети ІІ продовжуватимуть приймати в магазинах і після введення в обіг нових купюр.

Зараз ви читаєте новину «Дружина улюбленого сина королеви розкрила останні слова Єлизавети ІІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути