пʼятниця, 04 грудня 2020 17:36

Збільшують груди та пересаджують волосся: через відеодзвінки зріс попит на пластичні операції

Збільшують груди та пересаджують волосся: через відеодзвінки зріс попит на пластичні операції
Люди почали частіше спостерігати себе в екранах і їм не сподобалося те, що вони там бачили. Фото: unsplash

У Великій Британії часті відеодзвінки під час віддаленої роботи призвели до зростання попиту на пластичні операції.

Люди почали частіше спостерігати себе в екранах і їм не сподобалося те, що вони там бачили, повідомляє LIGA.Tech з посиланням на Financial Times.

У березні 2020 року Велика Британія почала запроваджувати жорсткі обмеження по країні через пандемію коронавірусу: були закриті школи, кафе і громадський транспорт.

Призупинили свою роботу і більшість клінік пластичної хірургії. Однак лікарі продовжили проводити консультації і звернули увагу, що до них стали частіше звертатися на прийом. Вони пов'язують це з тим, що люди почали частіше бачити себе в екранах і стали менше задоволеними своєю зовнішністю.

"Використання відеозв'язку в Skype, FaceTime, Zoom і Microsoft Teams, очевидно, викликало значний інтерес і попит в охочих "відкоригувати" свою зовнішність. Це може бути пов'язано з особистим марнославством, але для деяких людей це впливає і на кар'єру, і на професійний розвиток", - заявила автор дослідження LaingBuisson Ліз Хіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Telegram експериментує з відеодзвінками

Вона розповіла, що більшість клінік повідомили про значне зростання попиту. У деяких медичних закладах кількість запитів на операції зросла в 5 разів порівняно з 2019 роком. Найпопулярнішими процедурами залишаються збільшення грудей, підтяжка живота і ліпосакція. Зростає популярність пересадки волосся.

У сертифікованої британським урядом організації Save Face з 800 акредитованих косметологів заявили, що "Lockdown Face став проблемою".

Директор організації Ештон Коллінз додав: "Ми були завалені повідомленнями "мої зморшки жахливі, мої губи потрібно виправити, мій ніс кривий".

Пандемія коронавірусу спричинила прискорення процесу цифровізації. Споживачі тепер набагато частіше купують онлайн, усе більше людей використовують інтернет як головне джерело інформації і розваг, повідомляють дані дослідження експертів Конференції ООН з торгівлі і розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Збільшують груди та пересаджують волосся: через відеодзвінки зріс попит на пластичні операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути