Ексклюзиви
четвер, 05 вересня 2024 13:22

Затвердили правила дебатів між Трампом і Гарріс

Затвердили правила дебатів між Трампом і Гарріс
Канал ABC затвердив правила дебатів між кандидатами в президенти США. Фото: eastnews.ua

Затвердили правила дебатів між кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом і демократкою Камалою Гарріс.

Вони відбудуться 10 вересня, повідомляє ABC News. За інформацією журналістів каналу, дебати пройдуть у Національному конституційному центрі у Філадельфії.

"Модераторами виступатимуть ведучий і головний редактор програми World News Tonight Девід Мьюїр та ведуча програми Prime Лінсі Девіс. Дебати кандидатів не передбачатимуть присутності глядачів і триватимуть 90 хвилин із двома рекламними паузами. Мікрофони будуть увімкнені лише для кандидата, який говоритиме. Лише модераторам буде дозволено ставити запитання", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що українська влада приховує справжні втрати на війні проти РФ

Кандидати стоятимуть за трибунами під час дебатів, а на сцені не буде жодного реквізиту чи попередньо підготованих нотаток. Кожен із кандидатів отримає ручку, блокнот і пляшку води.

У кандидатів не буде вступних слів, а завершальні промови триватимуть по дві хвилини. Час відповіді на кожне запитання також буде обмежено двома хвилинами. Ще дві хвилини даватимуть на спростування та ще одну - на уточнення, роз'яснення чи відповідь.

Представники кампанії не можуть спілкуватися із кандидатами під час рекламних пауз. Водночас у повідомленні телеканалу не сказано, чи вже була отримана фінальна згода від Трампа й Гарріс.

21 серпня Камалу Гарріс офіційно затвердили кандидаткою у президенти США від Демократичної партії. Це відбулося на другий день з'їзду Демократичної партії у Чикаго.

Дональд Трамп заявив, що досяг домовленості про участь у дебатах з Гарріс, вони мають відбутися 10 вересня.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Затвердили правила дебатів між Трампом і Гарріс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути