четвер, 28 грудня 2017 07:35

Затримали гендиректора фабрики у Москві, який влаштував стрілянину

Ілля Авер'янов, директор московської кондитерської фабрики "Меншовик", який влаштував стрілянину по людях, вже затриманий.

Як інформує "Обозреватель", про це йдеться у повідомленні прес-служби московського главку поліції.

Правоохоронці стверджують: "В результаті проведення оперативно-розшукових заходів столичної поліцією встановлено місцезнаходження чоловіка, який завдав вранці 27 грудня 2017 року вогнепальне поранення громадянину на території фабрики" Меншовик ". Він був затриманий поліцейськими на території організації, розташованої на вулиці Правди міста Москви і в даний час доставляється в органи Слідчого комітету для проведення слідчих дій ".

Автор: obozrevatel.com
  Ілля Авер'янов
Ілля Авер'янов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві автобус влетів у підземний перехід: є загиблі

У Москві колишній директор фабрики "Меньшевик" Ілля Авер'янов зі стріляниною захопив заручників. Є поранені. Стверджує - намагається відстояти підприємство. Вважає його своїм.
За останніми даними, спецпризначенці обшукали приміщення фабрики, але не виявили там Авер'янова. Підтвердилося, що чоловік поранив як мінімум 3 чоловік. 2 співробітників фабрики поліція вивела після початку штурму. Після стрілянини Авер'янов забарикадувався в приміщенні. Якщо спецназ почне штурм, розглядає 2 варіанти - відстрілюватися або здаватися.

Зараз ви читаєте новину «Затримали гендиректора фабрики у Москві, який влаштував стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути