понеділок, 14 березня 2022 14:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Біля українського кордону розбили табори для "добровольців" із Сирії 

Біля українського кордону розбили табори для "добровольців" із Сирії 
Триває 19 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua/photos

Країна-агресор Росія продовжує формувати загони "добровольців", які за винагороду готові виконувати злочинні накази російських командирів.

На території Сирії відкрили цілі центри для вербування найманців, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України 14 березня.

"На території Сирії відкрили центри вербування найманців, де впродовж останніх днів завербовано понад 1 тис. осіб. Близько 400 осіб вже прибули до РФ. Поблизу українського кордону у Ростовській (РФ. - Gazeta.ua) та Гомельській (Республіка Білорусь. - Gazeta.ua) областях розгорнули табори для їх розміщення та підготовки", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль взяв на себе "складну місію" в російсько-українській війні - Єрмак

Росія відкрила 14 центрів вербування найманців у Сирії на територіях, підконтрольних режиму Башара Асада (Дамаск, Алеппо, Хама, Ракка та Дейр ез-Зор).

Там агресор зібрав тисячі сирійських найманців до лав окупаційних військ. Передбачається, що сирійці використовуватимуть проти українців важку артилерію та снайперську зброю.

Найманців з Лівії РФ також готується залучити до бойових дій в Україні. Росія виплачуватиме іноземним найманцям щомісяця від $300 до $600.

Зараз ви читаєте новину «Біля українського кордону розбили табори для "добровольців" із Сирії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути