субота, 07 липня 2018 06:05

Вовка врятували від голодної смерті у пластиковій банці
4

Вовка з пластиковим контейнером на голові знайшла група фотографів
Фото: Daily Mail
Вовка з пластиковим контейнером на голові знайшла група фотографів
Вовка з пластиковим контейнером на голові знайшла група фотографів
Вовка з пластиковим контейнером на голові знайшла група фотографів

Вовка з пластиковим контейнером на голові знайшла група фотографів-аматорів неподалік озера Нагпур в центральній Індії.

Прогулюючись біля озера, вони натрапили на виснажену голодом тварину. Шукаючи залишки їжі, вовк засунув пащу в пластиковий контейнер. Він став для тварини пасткою. Витягнути голову з контейнера вовк не зміг і ледь не помер з голоду, повідомляє Daily Mail.

"Ми з друзями пішли на озеро, щоб пофотографувати птахів. Сподівались, що натрапим і на вовків," - розповів Танай Панапалія.

Друзі побачили зграю вовків та вирішили піти за ними, щоб відзняти кілька хороших кадрів. Так і натрапили на молодого самця з головою у пластиковому контейнері.

"Це був звичайний пластиковий контейнер для зберігання їжі. Їх викидають, куди заманеться, а потім від цього страждають дикі тварини,"- розповів Панапалія.

Чоловік зателефонували в Департамент лісу та повідомили про знайдену тварину. Дві години до прибуття рятувальників вони ходили слідом за вовком.

"Вовк був зовсім виснаженим — через контейнер він не міг їсти. Добре, що в ньому були отвори, через які він міг дихати та пити воду. Це єдине, що його врятувало," – сказав чоловік.

Коли рятувальники приєднались до групи молодих людей, вони зловили тварину та стягли пастку з голови. На тілі вовка не виявили ніяких пошкоджень, тож його швидко відпустили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник приманив: на Київщині збільшилася популяція вовків

"Боляче бачити, як така гарна тварина ледь не загинула через людську недбалість. Мої фотографії показують, як сміття вбиває дику природу," - сказав фотограф.

У німецькому місті Ерфурт врятували двох сп'янілих їжаків. Тварини знайшли перевернуту пляшку з яєчним лікером і випили напій, що вилився.

Про незвичайний випадок повідомила поліція федеральної землі Тюрінгія. Правоохоронців викликала місцева жительки, яка знайшла звірів на дитячому майданчику практично нерухомими. Хмільних звірів відправили до зоопарку.

Зараз ви читаєте новину «Вовка врятували від голодної смерті у пластиковій банці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути