Ексклюзиви
понеділок, 12 червня 2017 00:08

"Він вам не Дімон": хакери зробили сюрприз російському прем'єру

На офіційному сайті Комітету з питань законності, правопорядку і безпеки уряду Санкт-Петербурга активісти опублікували фільм-розслідування "Він вам не Дімон" про можливу причетність прем'єр-міністра Дмитра Медведєва до корупції.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Автор: Скріншот
 

Під самим фільмом невідомі залишили запис: "Ці люди крадуть наші гроші, садять у тюрми випадкових і невинних людей, використовуючи правоохоронні органи як цепних псів, а їхні злочини минаються. Ці люди повністю дискредитували такі поняття, як "Демократія", "Право" і "Свобода слова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали координатора штабу Олексія Навального

11 червня фільм "Він вам не Дімон" також був опублікований на сайті прокуратури Ярославської області. Ролик супроводжувався текстом: "Прокуратура Ярославля закликає громадян не піддаватися на провокації і не ходити на несанкціоновані заходи! Сидіть вдома. Швидше ми вас посадимо, а не Дімона".

У відомстві заявили про хакерську атаку.

Раніше опозиціонер Олексій Навальний звинуватив Кремль у спробі "зірвати московський мітинг", запланований на 12 червня. На своєму сайті він написав, що російська влада "телефонує всім підрядникам і забороняє надавати нам звукове обладнання". Аналогічна робота, за словами опозиціонера, ведеться і з постачальниками моніторів, на яких планувалося під час акції транслювати фільм "Він вам не Дімон".

Зараз ви читаєте новину «"Він вам не Дімон": хакери зробили сюрприз російському прем'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути